Zpracování cookies

Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Odmítnout vše můžete zde.

       

 

Návody a recepty

Program na ředění alkoholu

Kvalitní Alkoholové esence ze Švédska

 

 

 

Po-domacku.cz - vše pro výrobu domácích pochutin

RSS

Turbo kvasnice Enzymy

Lihové aromata Ochucení lihovin Aktivní uhlí

Filtrace a číštění alkoholu Chladnomilé kvasnice

Vodka Kvasná nádoba Dubové soudky Rum

Kvasná zátka Dubové dřevo Lihoměr

Slivovice Hruška Meruňka Švestka

Whisky kvasnice Vodka kvasnice

Recept na domácí cider Cider kvasnice

Vinné kvasnice Tinktury Bylinky do alkoholu

Turbo kvasnice a ovocné kvasy

Založení ovocného kvasu

 


Úvod » Příslušensví » Distizym FM - enzym na ovoce (1000 g)


        

Distizym FM - enzym na ovoce (1000 g)

Distizym - enzym pro rozklad ovocných kvasů

img

 

Číslo produktu: E000319
Použití: Enzymy
Cena bez DPH: 661,16 Kč (29,36 EUR)
Cena s DPH (21 %):
800,00 Kč (35,52 EUR)
Hlídací pes:
Hlídací pes

do košíku:
  ks  

Kompletní specifikace

Distizym® FM  - speciální enzym k rozkladu ovocných kvasů bobulovítého ovoce (1000 ml)

Distizym® FM je kapalný, koncentrovaný pektolytický enzym pro optimální rozklad kvasu z bobulového a peckového ovoce. Je povolený podle současných platných zákonů a nařízení. Kontrolován odbornou laboratoří na čistotu a kvalitu. CÍL

Čeho produkt dosáhne?

• rychlé odbourání všech pektinovitých látek, s tím spojené včasné zkapalnění kvasu

• lepší čerpatelnost rmutu

• lehčí rozkvašení a snažší prokvášení kvasu na optimální obsah alkoholu

• intenzivnější narušení pletiva ovoce, tím uvolnění cenných látek ovoce a nárust ovocných aromat.

Doporučené dávkování:

Dávkování enzymu je závislé na surovině, stupni zralosti, teploty a době účinnosti. Následně uvedené dávky se vztahují na teplotu ošetření 15 ˚C. Distizym® FM se zředí studenou vodou na 5-10 % roztok a dávkuje se nejlépe přímo do mlýnku nebo drtiče. Byl-li enzymový roztok přidán do nádrže kvasu předem nebo později , musí se enzym dokonale promíchat. Opakované krátké promíchání během první hodiny podporuje rozklad kvasu. Důležité je důsledně promíchat enzymy s kvasem!

Doporučené dávkováná dle druhu ovoce:

- Bobulové ovoce 30 až 50 ml /100 litrů kvasu

- Peckovité ovoce 20 až 50 ml /100 litrů kvasu

Popis produktu:

Distizym® FM je pektolytický preparát, speciálně vyvinutý na vysokou aktivitu v kyselém pH prostředí bobulového a peckového ovoce. Distizym® FM rychle štěpí všechny pektinové látky, což vede k výraznému snížení viskozity a zkapalnění kvasu. Kvas se dá potom lehce míchat a čerpat. Intenzivním rozkladem kvasu se uvolňují cenné látky a zvyšuje se obsah buketních a aromatických látek. Zkapalněný a rozložený kvas ulehčuje rozkvašení, zlepšuje prokvašení kvasu, což vede k lepší výtěžnosti alkoholu. Současně se snižuje nebezpečí připálení během destilace.


Skladování: Skladujte v chladu. Otevřené balení opět uzavřete a co nejdříve spotřebujte.
Obsah balení: 1000 ml
Země původu: Německo

 

Komentáře

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

imgSpotřeba imgZdenalimg16.07.2018 15:14
imgimgimgRe: Spotřeba imgMajitel obchoduimg17.07.2018 08:01
imgDistizym - doba přidáníimgJan Pochylýimg06.06.2018 20:36
imgimgimgRe: Distizym - doba přidáníimgMajitel obchoduimg07.06.2018 07:37
Hlídací pes
Watch DOG


Informovat na e-mail při změně:


       když cena klesne pod

        když produkt bude na skladě


Zadejte Váš e-mail: