Návody a recepty

Program na ředění alkoholu

Kvalitní Alkoholové esence ze Švédska

 

 

Po-domacku.cz - vše pro výrobu domácích pochutin

RSS

Turbo kvasnice Enzymy

Lihové aromata Ochucení lihovin Aktivní uhlí

Filtrace a číštění alkoholu Chladnomilé kvasnice

Vodka Kvasná nádoba Dubové soudky Rum

Kvasná zátka Dubové dřevo Lihoměr

Slivovice Hruška Meruňka Švestka

Whisky kvasnice Vodka kvasnice

Recept na domácí cider Cider kvasnice

Vinné kvasnice Tinktury Bylinky do alkoholu

Turbo kvasnice a ovocné kvasy

Založení ovocného kvasu


PROCES DESTILACE ALKOHOLU » Tabulka zpracování ovoce
Tabulka zpracování ovoce

 

Přípravky zmíněné v tabulce zpracování ovoce

Distizym® FM - enzym pro rozkládání pektolytických látek a zkapalnění ovocného kvasu
Distizym® FM Top - enzym pro rozkládání pektolytických látek tvrdého ovoce a zkapalnění ovocného kvasu

Erbslöh-pH-Senker - přípravek pro upravení pH v kvasu

Spiriferm - kvasinky pro plynulé prokvášení pálenkových kvasů a moštů
Spiriferm Arom - kvasinky pro plynulé prokvášení pálenkových kvasů a moštů a pro zvýraznění jejich aroma

Oenoferm® Freddo - chladnomilné kvasinky pro rozkvášení studeného kvasu/moštu

Vitamon® Combi - směs živin, které podporují množení kvasinek a zajišťují rychlý začátek kvašení a kompletní dokvašení

Erbslöh Schaum-ex - silikonový odpěňovač, který eliminuje nežádoucí pěnění v ovocných, obilných, bramborových i kvasničných kvasech

 

 

 


NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ