Přípravky zmíněné v tabulce zpracování ovoce
Distizym® FM - enzym pro rozkládání pektolytických látek a zkapalnění ovocného kvasu
Distizym® FM Top - enzym pro rozkládání pektolytických látek tvrdého ovoce a zkapalnění ovocného kvasu
Erbslöh-pH-Senker - přípravek pro upravení pH v kvasu
Spiriferm - kvasinky pro plynulé prokvášení pálenkových kvasů a moštů
Spiriferm Arom - kvasinky pro plynulé prokvášení pálenkových kvasů a moštů a pro zvýraznění jejich aroma
Oenoferm® Freddo - chladnomilné kvasinky pro rozkvášení studeného kvasu/moštu
Vitamon® Combi - směs živin, které podporují množení kvasinek a zajišťují rychlý začátek kvašení a kompletní dokvašení
Erbslöh Schaum-ex - silikonový odpěňovač, který eliminuje nežádoucí pěnění v ovocných, obilných, bramborových i kvasničných kvasech