Zpracování cookies

Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Odmítnout vše můžete zde.

       

 

Návody a recepty

Program na ředění alkoholu

Kvalitní Alkoholové esence ze Švédska

 

 

 

Po-domacku.cz - vše pro výrobu domácích pochutin

RSS

Turbo kvasnice Enzymy

Lihové aromata Ochucení lihovin Aktivní uhlí

Filtrace a číštění alkoholu Chladnomilé kvasnice

Vodka Kvasná nádoba Dubové soudky Rum

Kvasná zátka Dubové dřevo Lihoměr

Slivovice Hruška Meruňka Švestka

Whisky kvasnice Vodka kvasnice

Recept na domácí cider Cider kvasnice

Vinné kvasnice Tinktury Bylinky do alkoholu

Turbo kvasnice a ovocné kvasy

Založení ovocného kvasu

 


Úvod » Turbokvasinky, kvasnice » Enzymy, živiny, čiřidla » Kompletní 3 v 1 enzymy (pro obilné kvasy a tvrdé plody)


        

Kompletní 3 v 1 enzymy (pro obilné kvasy a tvrdé plody)

Kompletní směs 3 enzymů pro obilné kvasy a tvrdé plody

img

 

Číslo produktu: 21325
Použití: Enzymy
Cena bez DPH: 68,60 Kč (3,05 EUR)
Cena s DPH (21 %):
83,00 Kč (3,69 EUR)
Hlídací pes:
Hlídací pes

do košíku:
  ks  

Kompletní specifikace

Kompletní 3 v 1 enzymy (pectinase, amyláza, amyloglukosidáza)

Kompletní směs 3 enzymů určená pro kvasy založené z obilovin, kukuřice a brambor. Tyto enzymy jsou vhodné i pro tvrdé ovocné plody. Nedoporučujeme je však užívat na vinné kvasy.


Balení obsahu 3 enzymy:
1) Pectinase štěpí pektin v buněčných stěnách, což způsobuje zkapalnění kaše
2) Amyláza převádí škrob na dextriny a disacharidy
3) Amyloglukosidáza/glucoamyláza převádí dextriny a disacharidy na glukózu


Použití 3 v 1 enzymů pro rmut (5 - 25 litrů):
Semletou surovinu (max 8 kg) vložte do kvasné nádoby a přidejte vroucí vodu a vše řádně promíchejte. Až klesne teplota směsi na 45-50°C, přidejte enzymy. Směs znova řádně promíchejte a nechejte odležet 2 hodiny. Následně doporučujeme upravit PH kvasu na 5-6,5 PH. K upravení PH se používá kyselina citronová a k měření jsou ideální lakmusové papírky.

UPOZORNĚNÍ: Do kvasu nedávejte kvasnice dříve než enzymy! Enzymy vyžadují pro své rozpuštění v kvasu teplotu kolem 50° C, která kvasnice zahubí! Proto nejdříve přidejte do kvasu enzymy dle návodu a poté až kvasnice. Kvas následně nechejte vychladnout na teplotu, kterou vyžadují kvasnice.


Vydatnost:
na 5-25 litrů
Složení: enzymy Pectinase, Amylase a Amyglukosidase
Váha balení:
4,2 gramů
Země původu: Švédsko

Komentáře

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

imgrýžový kvasimgmhimg28.11.2019 14:33
imgimgimgRe: rýžový kvasimgMajitel obchoduimg29.11.2019 07:22
imgdalší změnaimgmatusimg10.03.2015 08:45
Hlídací pes
Watch DOG


Informovat na e-mail při změně:


       když cena klesne pod

        když produkt bude na skladě


Zadejte Váš e-mail: