Zpracování cookies

Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Odmítnout vše můžete zde.

       

 

Návody a recepty

Program na ředění alkoholu

Kvalitní Alkoholové esence ze Švédska

 

 

 

Po-domacku.cz - vše pro výrobu domácích pochutin

RSS

Turbo kvasnice Enzymy

Lihové aromata Ochucení lihovin Aktivní uhlí

Filtrace a číštění alkoholu Chladnomilé kvasnice

Vodka Kvasná nádoba Dubové soudky Rum

Kvasná zátka Dubové dřevo Lihoměr

Slivovice Hruška Meruňka Švestka

Whisky kvasnice Vodka kvasnice

Recept na domácí cider Cider kvasnice

Vinné kvasnice Tinktury Bylinky do alkoholu

Turbo kvasnice a ovocné kvasy

Založení ovocného kvasu

 


Úvod » Turbokvasinky, kvasnice » Still Spirits - Distiller's Enzyme Glucoamylase 12g


        

Still Spirits - Distiller's Enzyme Glucoamylase 12g

Enzym Glukoamyláza 12g

img

 

Číslo produktu: R50229
Cena bez DPH: 52,89 Kč (2,35 EUR)
Cena s DPH (21 %):
64,00 Kč (2,84 EUR)
Hlídací pes:
Hlídací pes

do košíku:
  ks  

Kompletní specifikace

Glukoamyláza je enzym pocházející z plísní, který štěpí dextriny na jednoduché cukry.

Pro použití při rmutování substrátů na bázi škrobu, jako jsou surová zrna a brambory, pro fermentaci alkoholu za účelem výroby destilovaných lihovin. Může být také použit pro maximalizaci výnos při rmutování sladových zrn pomocí přirozené, diastatické enzymatické aktivity.

Detaily produktu:

Čistá hmotnost: 12 g 

Teplota: Standardní teploty

Dostatečný pro: Až 10 kg zkapalněného škrobu, pro fermentační objem až  do 25 litrů.

Systematický název enzymu: Glukan 1,4-alfa-glukosidáza

Aktivita enzymu (u/g): > 100 000

Teplotní tolerance: 30-65 °C - Optimální 50-60 °C 

Tolerance pH: 2,8-5,0 (Optimum 4,0-4,5)

Stav GMO: Bez GMO

Trvanlivost: 24 měsíců

Skladování: Skladujte na chladném a suchém místě mimo dosah přímého slunečního záření.

Místo původu: Vyrobeno ve Velké Británii z dovezených a místních surovin.

Nebezpečí: Při vdechování může vyvolat příznaky alergie nebo astmatu nebo dýchací potíže.

Instrukce

Přidejte enzym do zkapalněné škrobové kaše, nebo sladové obilné kaše  65 °C . Dobře promíchejte, zakryjte (nebo udržujte při teplotě 50-60 °C  a nechte 1 hodinu stát, než zchladíte kvůli fermentaci. Alternativně přidejte do rmutu/mladiny spolu s kvasnicemi a fermentujte při optimální teplotě  30-35°C  (kvasnice musí mít vysokou toleranci na teplotu 30°C- 40°C ) pro současné zcukernatění a fermentaci.

Ingredience

Enzym glukoamylázy.

Komentáře

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

Hlídací pes
Watch DOG


Informovat na e-mail při změně:


       když cena klesne pod

        když produkt bude na skladě


Zadejte Váš e-mail: