Kompletní specifikace
Glukoamyláza je enzym pocházející z plísní, který štěpí dextriny na jednoduché cukry.
Pro použití při rmutování substrátů na bázi škrobu, jako jsou surová zrna a brambory, pro fermentaci alkoholu za účelem výroby destilovaných lihovin. Může být také použit pro maximalizaci výnos při rmutování sladových zrn pomocí přirozené, diastatické enzymatické aktivity.
Detaily produktu:
Čistá hmotnost: 12 g
Teplota: Standardní teploty
Dostatečný pro: Až 10 kg zkapalněného škrobu, pro fermentační objem až do 25 litrů.
Systematický název enzymu: Glukan 1,4-alfa-glukosidáza
Aktivita enzymu (u/g): > 100 000
Teplotní tolerance: 30-65 °C - Optimální 50-60 °C
Tolerance pH: 2,8-5,0 (Optimum 4,0-4,5)
Stav GMO: Bez GMO
Trvanlivost: 24 měsíců
Skladování: Skladujte na chladném a suchém místě mimo dosah přímého slunečního záření.
Místo původu: Vyrobeno ve Velké Británii z dovezených a místních surovin.
Nebezpečí: Při vdechování může vyvolat příznaky alergie nebo astmatu nebo dýchací potíže.
Instrukce
Přidejte enzym do zkapalněné škrobové kaše, nebo sladové obilné kaše 65 °C . Dobře promíchejte, zakryjte (nebo udržujte při teplotě 50-60 °C a nechte 1 hodinu stát, než zchladíte kvůli fermentaci. Alternativně přidejte do rmutu/mladiny spolu s kvasnicemi a fermentujte při optimální teplotě 30-35°C (kvasnice musí mít vysokou toleranci na teplotu 30°C- 40°C ) pro současné zcukernatění a fermentaci.
Ingredience
Enzym glukoamylázy.