Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

       

Návody a recepty

Program na ředění alkoholu

Kvalitní Alkoholové esence ze Švédska

 

 

Po-domacku.cz - vše pro výrobu domácích pochutin

RSS

Turbo kvasnice Enzymy

Lihové aromata Ochucení lihovin Aktivní uhlí

Filtrace a číštění alkoholu Chladnomilé kvasnice

Vodka Kvasná nádoba Dubové soudky Rum

Kvasná zátka Dubové dřevo Lihoměr

Slivovice Hruška Meruňka Švestka

Whisky kvasnice Vodka kvasnice

Recept na domácí cider Cider kvasnice

Vinné kvasnice Tinktury Bylinky do alkoholu

Turbo kvasnice a ovocné kvasy

Založení ovocného kvasu


Úvod »Hroznové koncentráty» Hroznový koncentrát - Božolé


        

Hroznový koncentrát - Božolé

Hroznový koncentrát z červených hroznů

img

 

Číslo produktu: C11509
Cena bez DPH: 702,48 Kč (29,27 EUR)
Cena s DPH (21 %):
850,00 Kč (35,42 EUR)
Hlídací pes:
Hlídací pes

do košíku:
  ks  

Kompletní specifikace

Hroznový koncentrát typu Beaujolais (Božolé)

Hroznový koncentrát na domácí výrobu 23 litrů kvalitního ovocného vína.
Balení obsahuje:
100% hroznový extrakt, kvasnice a stabilizátor.


Set obsahuje:
5 litrů zahuštěné hroznové šťávy
Vinné kvasnice (sáček „E“)
Stabilizátor kvašení (sáček „H“)


Návod v 7 krocích

1)      Nachystejte si čistou kvasnou nádobu, smíchejte hroznový koncentrát s vodou, abyste dosáhli objemu 23 litrů. Přidejte vinné kvasnice v balíčku „E“ (ujistěte se, že teplota směsi roztoku a vody je od 22 do 25° C - pokud by tekutina měla více jak 30° C, můžou kvasinky zahynout) pořádně směs s kvasnicemi zamíchejte.

2)      Hermeticky uzavřete kvasnou nádobu víkem s kvasnou zátkou zátkou a nechte kvasit při 20 až 25° C. Kvas by měl začít kvasit do 2 dnů. Poznáte to bubláním vody v kvasné zátce.

3)      Výsledný produkt by mělo kvasit 10 až 16 dnů. Konec kvašení poznáte podle ukončení bublání vody v kvasné zátce. Zkontrolovat konec kvasného procesu můžete pomocí oechslemetru nebo cukroměrem změřením hodnoty nezkvašeného cukru. Stupnice by vám měla ukazovat v ideálním případě „0“. To znamená, že je veškerý cukr vykvašen a dílo je hotové.

4)      Pak přidejte sáček „H“(stabilizátor kvašení), promíchejte a nechte dva až tři dny stát. Přípravek odstraní z kvasu oxid uhličitý, který kalí výsledný produkt.

5)      Pokud oxid uhličitý je pryč, nechte stát dokud se kal neusadí.

6)      Následně pomocí stáčecí hadice se sifónem stočte do jiné nádoby tak, aby kal zůstal na dně.

7)      Pijte!  :)



Složení:
100% hroznový extrakt, droždí, konzervační látky E202, E224
Země původu: Švédsko
Váha balení: 6,5 kg


Komentáře

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

imgDotaz - kvalitaimgNeznalýimg08.02.2014 10:20
imgimgimgRe: Dotaz - kvalitaimgradimimg30.07.2017 16:21
imgimgimgRe: Dotaz - kvalitaimgpaaviimg19.11.2015 12:07
imgimgimgRe: Dotaz - kvalitaimgadminimg10.02.2014 10:16
Hlídací pes
Watch DOG


Informovat na e-mail při změně:


       když cena klesne pod

        když produkt bude na skladě


Zadejte Váš e-mail: Opište text z obrázku: *
captcha