Zpracování cookies

Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Odmítnout vše můžete zde.

       

 

Návody a recepty

Program na ředění alkoholu

Kvalitní Alkoholové esence ze Švédska

 

 

 

Po-domacku.cz - vše pro výrobu domácích pochutin

RSS

Turbo kvasnice Enzymy

Lihové aromata Ochucení lihovin Aktivní uhlí

Filtrace a číštění alkoholu Chladnomilé kvasnice

Vodka Kvasná nádoba Dubové soudky Rum

Kvasná zátka Dubové dřevo Lihoměr

Slivovice Hruška Meruňka Švestka

Whisky kvasnice Vodka kvasnice

Recept na domácí cider Cider kvasnice

Vinné kvasnice Tinktury Bylinky do alkoholu

Turbo kvasnice a ovocné kvasy

Založení ovocného kvasu

 


Úvod » Turbokvasinky, kvasnice » Turbo kvasinky pro vysoké teploty


        

Turbo kvasinky pro vysoké teploty

Kvasnice odolné do 40°C

img

 

Číslo produktu: R50138
Cukerný kvas: Cukerný kvas
Ovocný kvas: Ovocný kvas
Cena bez DPH: 129,57 Kč (5,75 EUR)
Cena s DPH (15 %):
149,00 Kč (6,62 EUR)
Hlídací pes:
Hlídací pes

do košíku:
  ks  

Kompletní specifikace

Heat Turbo kvasnice 18% (20°C-40°C) pro ovocný a cukernatý kvas.

Heat turbo kvasnice jsou nejvíce teplotně tolerantní kvasnice, které kvasí od 20°C - 40°C vhodné pro kvas na cukrové bázi, ale i pro ovocné kvasy. Lze využít na 8 kg cukru, nebo 6 kg cukru.

Dávkování cukru pro ovocný kvas: Do ovocného kvasu přidejte 4-6 kg rozpuštěného cukru na 100 litrů kvasu. Cukr rozpuste ve vodě a ujistěte se, že je teplota směsi nižší než 30°C. Poté přidejte kvasnice, pořádně promíchejte a nechejte roztok 20 minut odstát. Takto připravený roztok přidejte do kvasu a znovu pořádně promíchejte.

Pro rychlé kvašení dejte 6 kg cukru a doplňte do 25 litrů vodou. Při okolní teplotě 26 -30°C bude kvas vykvašený za 24 hodin.

Pro pomalejší kvašení s větší výtěžností dejte 8 kg cukru a doplňte do 25 litrů vodou.

Pokyny pro založení 25 litrů cukrového kvasu (18% obj. alkoholu):
8 kg cukru rozpuste v 8 litrech teplé vody a míchejte, dokud se cukr nerozpustí. Doplňte objem do 25 litrů studenou vodou a vše míchejte 1 minutu. Teplota směsi musí být do 30°C (pro nejlepší výsledek), nebo do 25 °C (pro čistější alkohol). Poté přidejte balíček Turbo Kvasnic a míchejte, dokud se kvasnice nerozpustí.

Výrobce: UK

Komentáře

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

Hlídací pes
Watch DOG


Informovat na e-mail při změně:


       když cena klesne pod

        když produkt bude na skladě


Zadejte Váš e-mail: