Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

       

Návody a recepty

Program na ředění alkoholu

Kvalitní Alkoholové esence ze Švédska

 

 

Po-domacku.cz - vše pro výrobu domácích pochutin

RSS

Turbo kvasnice Enzymy

Lihové aromata Ochucení lihovin Aktivní uhlí

Filtrace a číštění alkoholu Chladnomilé kvasnice

Vodka Kvasná nádoba Dubové soudky Rum

Kvasná zátka Dubové dřevo Lihoměr

Slivovice Hruška Meruňka Švestka

Whisky kvasnice Vodka kvasnice

Recept na domácí cider Cider kvasnice

Vinné kvasnice Tinktury Bylinky do alkoholu

Turbo kvasnice a ovocné kvasy

Založení ovocného kvasu


Úvod »Turbokvasinky, kvasnice»Víno, pivo, cider, medovina » Aktivní Kvasinky Portvin na 25L


        

Aktivní Kvasinky Portvin na 25L

Coobra Kvasinky Portvin

img

 

Číslo produktu: C20475
Kvasinky: Vinné
Cena bez DPH: 42,61 Kč (1,8109 EUR)
Cena s DPH (15 %):
49,00 Kč (2,0825 EUR)
Hlídací pes:
Hlídací pes

do košíku:
  ks  

Kompletní specifikace

Vinné kvasinky - Portvin  na 25L

Coobra Portvin je pečlivě navržená směs sušených kvasnic. Doporučujeme je pro výrobu silného vína se sladkým nebo polosladkým charakterem, s ovocem, jako angrešt, černý bez, malina, rybíz, švestky, trnky a třešní.

Vinné kvasinky - Portvin  na 25L

Nejlepší teplota je 22 až 25 ° C, maximálně 27 ° C.

Pro dosažení nejlepších výsledků, rozpustit droždí ve 3 šálcích vody kolem 22-25 ° C a nechat boptnat po dobu asi 30 minut. Pak přidejte droždí do mladého vína - nechte ležet na povrchu. Kvasinky by měly být v plně aktivní asi během 10 hodin.

Kvasinky zemřou při teplotách těsně nad 30 ° C.

Skladujte v chladu

Hmotnost:10g

Země původu: Švédsko

Komentáře

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

imgRozdílimgPetrimg03.04.2018 16:52
Hlídací pes
Watch DOG


Informovat na e-mail při změně:


       když cena klesne pod

        když produkt bude na skladě


Zadejte Váš e-mail: