Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

       

Návody a recepty

Program na ředění alkoholu

Kvalitní Alkoholové esence ze Švédska

 

 

Po-domacku.cz - vše pro výrobu domácích pochutin

RSS

Turbo kvasnice Enzymy

Lihové aromata Ochucení lihovin Aktivní uhlí

Filtrace a číštění alkoholu Chladnomilé kvasnice

Vodka Kvasná nádoba Dubové soudky Rum

Kvasná zátka Dubové dřevo Lihoměr

Slivovice Hruška Meruňka Švestka

Whisky kvasnice Vodka kvasnice

Recept na domácí cider Cider kvasnice

Vinné kvasnice Tinktury Bylinky do alkoholu

Turbo kvasnice a ovocné kvasy

Založení ovocného kvasu


Úvod » Turbokvasinky, kvasnice » Víno, pivo, cider, medovina » Univerzální vinné kvasinky Bayanus (pro vinný kvas, mošt a medovinu)


        

Univerzální vinné kvasinky Bayanus (pro vinný kvas, mošt a medovinu)

Kvasinky na 25 l vinného kvasu, moštu či medoviny

img

 

Číslo produktu: 21330
Kvasinky: Vinné
Cena bez DPH: 39,13 Kč (1,57 EUR)
Cena s DPH (15 %):
45,00 Kč (1,80 EUR)
Hlídací pes:
Hlídací pes

do košíku:
  ks  

Kompletní specifikace

Univerzální vinné kvasnice Bayanus pro kvašení všech druhů vína, šampaňského, ovocných moštů i medoviny.

Vinné kvasnice Bayanus se prodávají po celém světě již 40 let a jsou považovaný za nejlepší vinařské kvasnice vůbec. Jedno balení vám vystačí na vykvašení 25 litrů vína, moštu nebo medoviny.

Použití: Ujistěte se že kvas, vinná šťáva, mošt či medovina má PH mezi 3.0-3.4 a teplota tekutiny je mezi 20-30°C. Poté přidejte jedno balení do 25 litrů tekutiny a pořádně zamíchejte.

Vydatnost: na 25 litrů
Složení: speciální kmeny vinných kvasinek, živiny, minerály a vitamíny
Váha balení: 5 gramů
Země původu: Švédsko

Komentáře

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

imgRoman [46.149.119.*]

img30.07.2015 12:39

PH

Dobrý den, to PH 3 - 3,4 je nutné pro rozkvašení nebo napořád. Můžu kvasinky rozkvasit v jablečném džusu který bude mít potřebné PH a pak ho nalít do prostředí, které takové PH nemá? Díky

imgSpicebeer [37.221.246.*]

img24.08.2016 22:13

Re: PH

No na sáčku je napsáno, že se tyto kvasinky mají nasypat přímo do látky na víno, takže asi ani nerozkvášet. Já mám zkušenost, že mi kvasná zátka začíná bublat po 3-4 hodinách ;-)

imgAdmin [85.71.4.*]

img30.07.2015 13:47

Re: PH

Dobrý den, děkujeme za Váš dotaz. Stejné PH a teplotu by měl mít nejlépe celý obsah kvasné nádoby, ale při Vašem postupu rozjetí kvasinek by kvas měl kvasit také. Jediné problém může být, že kvas bude kvasit pomaleji. S pozdravem admin.

imgRoman [46.149.119.*]

img30.07.2015 14:25

Re: Re: PH

Dobrý den, díky za odpověď. Už jsem to zaočkoval těmi Bayanus. Uvidíme. Kdyby to náhodou nekvasilo, nebo kvasilo extrémě pomalu. Jaké je řešení? Šlo by to hodit do hrnce, provařit a znovu přidat kvasinky? Mám tady kvasinky Vinkwik restart. Prokvasily by to? Nebo je lepší objednat jiné? Děkuji

imgadmin [85.71.4.*]

img31.07.2015 09:41

Re: Re: Re: PH

Dobrý den, rozhodně nic nevařte, zabijete případně i ještě živé kvasinky, první varianta je kvas zahřát na cca 25 stupňů a míchat. Pokud by to nekvasilo pak přidejte restart kvasnice. S pozdravem a přáním hezkého dne, Admin

Hlídací pes
Watch DOG


Informovat na e-mail při změně:


       když cena klesne pod

        když produkt bude na skladě


Zadejte Váš e-mail: