Návody a recepty

Program na ředění alkoholu

Kvalitní Alkoholové esence ze Švédska

 

 

Po-domacku.cz - vše pro výrobu domácích pochutin

RSS

Turbo kvasnice Enzymy

Lihové aromata Ochucení lihovin Aktivní uhlí

Filtrace a číštění alkoholu Chladnomilé kvasnice

Vodka Kvasná nádoba Dubové soudky Rum

Kvasná zátka Dubové dřevo Lihoměr

Slivovice Hruška Meruňka Švestka

Whisky kvasnice Vodka kvasnice

Recept na domácí cider Cider kvasnice

Vinné kvasnice Tinktury Bylinky do alkoholu

Turbo kvasnice a ovocné kvasy

Založení ovocného kvasu


Úvod » Turbo kvasnice - kvasinky » Kvasnice kvasinky » Harris Premium Cider - cider kvasnice


        

Harris Premium Cider - cider kvasnice

Kvasnice na 5-23 l moštu

img

 

Dostupnost: Skladem
Číslo produktu: F30017
Cena bez DPH: 45,22 Kč (1,81 EUR)
Cena s DPH (15 %):
52,00 Kč (2,08 EUR)
Hlídací pes:
Hlídací pes

do košíku:
  ks  

Kompletní specifikace

Harris Premium Cider - kvasnice pro výrobu cideru
Udělejte si vlastní cider z ovoce z vlastní zahrádky!

Prémiové cider kvasnice Harris zajistí, že dosáhnete kvalitního čistého kvašení ovocných moštů a vytěžíte z ovoce tu nejlepší chuť.

Harris Premium Cider kvasinky jsou charakteristické vysokou tolerancí na oxid siřičitý, takže je můžete přidat do nachystaného moštu, i když je v něm stále SO2. Speciálně vyšlechtěné kmeny cider kvasinek jsou vysoce tolerantní vůči organickým kyselinám, nesprávné teplotě a vyšší hladině kyselin v moštu.

Nejvhodnější teplota pro nejlepší kvalitu kvašení cideru je mezi 20-24°C, cider kvasinky však bez problému zvládají i teplotu v rozmezí 10-35°C.

Jedno balení je na 5 až 23 litrů ovocného moštu.

 


Pokyny pro založení ovocného kvasu na výrobu cideru:

Ujistěte se, že má mošt pokojovou teplotu mezi 20-24°C. Poté do 5-23 litrů moštu vmíchejte jedno balení cider kvasnic a řádně rozmíchejte, dokud se kvasnice zcela nerozpustí. Kvasnou nádobu doporučujeme hermeticky uzavřít víkem a osadit kvasnou zátkou (bublátorem).

Nechejte mošt kvasit ideálně při okolní teplotě mezi 20-24°C. Pokud tuto teplotu dodržíte, dosáhnete nejlepší kvality kvasu. Pokud bude okolní teplota nižší než 10°C nebo vyšší než 35°C, kvasinky můžou uhynout a kvasný proces se zastaví. Konec kvasného procesu poznáte tak, že kvasná zátka přestane bublat.

Cider nechte pořádně vyčířit, aby mrtvé kvasinky sedly na dno. Jakmile se usadí veškeré sedimenty, opatrně stočte čistý cider (pro vyčíření můžete použít i čířící prostředek, nebo  můžete cider uložit do chladné místnosti, kde se vyčíří sám).

 

Složení: šlechtěné kmeny kvasinek, živiny a vitamíny
Váha balení: 5 g
Země původu: Velká Británie

 

Vyzkoušejte náš Recept na jablečný cider!

Komentáře

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

imgDOTAZ na dostupnostimgSládek Michalimg16.09.2014 11:02
Hlídací pes
Watch DOG


Informovat na e-mail při změně:


       když cena klesne pod

        když produkt bude na skladě


Zadejte Váš e-mail: