Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

       

Návody a recepty

Program na ředění alkoholu

Kvalitní Alkoholové esence ze Švédska

 

 

Po-domacku.cz - vše pro výrobu domácích pochutin

RSS

Turbo kvasnice Enzymy

Lihové aromata Ochucení lihovin Aktivní uhlí

Filtrace a číštění alkoholu Chladnomilé kvasnice

Vodka Kvasná nádoba Dubové soudky Rum

Kvasná zátka Dubové dřevo Lihoměr

Slivovice Hruška Meruňka Švestka

Whisky kvasnice Vodka kvasnice

Recept na domácí cider Cider kvasnice

Vinné kvasnice Tinktury Bylinky do alkoholu

Turbo kvasnice a ovocné kvasy

Založení ovocného kvasu


Úvod » Mladinové koncentráty - Pivo » Mangrove Jack's Traditional Series ABBEY


        

Mangrove Jack's Traditional Series ABBEY

Belgické pivo ABBEY ALE

img

 

Číslo produktu: R10592
Cena bez DPH: 309,57 Kč (12,90 EUR)
Cena s DPH (15 %):
356,00 Kč (14,83 EUR)
Hlídací pes:
Hlídací pes

do košíku:
  ks  

Kompletní specifikace

Mangrove Jack's Traditional Series ABBEY

Set na přípravu Belgického piva ABBEY ALE

Obsah balení: ječmenný slad, kvasinky.

Obsah alkoholu: až 8%

Hořkost: 22-28 IBU

Množství: 10 litrů

Pzn.: Je potřeba 0,5 kilogram dextrozy.

 

Mangrove Traditional Series

  • Vyčistěte a dezinfikujte fermentační nádobu, víko, plastové míchadlo a vše co budete používat při přípravě.
  • Vyjměte kvasinky, ze spodní části obalu a dejte prozatím stranou. Tekutý obsah nalijte do fermentační nádoby. Můžete ohřát ve vodě pro lehčí vyprázdnění sáčku.
  • Do nádoby přilijte 1,3 litry vroucí vody a přidejte 0,5 kg dextrozy. A míchejte, dokud se vše nerozpustí.
  • Do nádoby dolijte studenou vodu do celkového množství 10 litrů a dobře promíchejte. Teplota tekutiny musí být mezi 20° - 28°C, pokud tak není, počkejte, než zchladne (nádobu můžete chladit ledem). Až, budete mít odpovídající teplotu, přidejte kvasinky a promíchejte.
  • Nádobu uzavřete víkem a připevněte fermentační zátku (zátku naplňte vodou po rysku).
  • Nádobu s obsahem nechejte kvasit v teplotě 20°-28°C. Nižší teploty prodlouží dobu fermentace o několik dní. Teplota pod 15°C úplně zastaví fermentaci. Teplota vyšší než je doporučená sníží kvalitu piva.
  • Po 10 dnech nebo když zátka přestane bublat změřte hustotu tekutiny. Jestli je naměřená hustota 1,004 nebo nižší je kvašení dokončené. Jest-li je vyšší, nechte kvasit další den.
  • Vyčistěte a dezinfikujte láhve a hadici na stáčení před použitím. Použíjte tmavé plastové láhve nebo skleněné s uzávěrem. Nepoužívejte poškozené láhve.
  • Láhve naplňte cca 3-5 cm od víčka. Přidejte fermentační drops (nebo 1 až 2 čajové lžičky cukru) dle doporučeného dávkování.
  • Uzavřete láhve a skladujte 14 dní v teplém prostředí, poté můžete hotové pivo vychladit a konzumovat.

 

Složení: sladový výtažek (ječmen), chmel, kvasinky.

Výrobce: Imake, NZ

Komentáře

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

Hlídací pes
Watch DOG


Informovat na e-mail při změně:


       když cena klesne pod

        když produkt bude na skladě


Zadejte Váš e-mail: Opište text z obrázku: *
captcha