Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

       

Návody a recepty

Program na ředění alkoholu

Kvalitní Alkoholové esence ze Švédska

 

 

Po-domacku.cz - vše pro výrobu domácích pochutin

RSS

Turbo kvasnice Enzymy

Lihové aromata Ochucení lihovin Aktivní uhlí

Filtrace a číštění alkoholu Chladnomilé kvasnice

Vodka Kvasná nádoba Dubové soudky Rum

Kvasná zátka Dubové dřevo Lihoměr

Slivovice Hruška Meruňka Švestka

Whisky kvasnice Vodka kvasnice

Recept na domácí cider Cider kvasnice

Vinné kvasnice Tinktury Bylinky do alkoholu

Turbo kvasnice a ovocné kvasy

Založení ovocného kvasu


Úvod » Mladinové koncentráty - Pivo » Mangrove Jack's Craft Series Pils


        

Mangrove Jack's Craft Series Pils

Pivo Plzeňského typu

img

 

Číslo produktu: R10580
Cena bez DPH: 443,48 Kč (18,48 EUR)
Cena s DPH (15 %):
510,00 Kč (21,25 EUR)
Hlídací pes:
Hlídací pes

Kompletní specifikace

Mangrove Jack's Craft Series Pils

Set na přípravu piva Plzeňského typu.

Obsah balení: ječmenný slad, sušený chmel, kvasinky.

Obsah alkoholu: až 4,5%

Hořkost: 32-36 IBU

Barva: zlatá

Množství: 23 litrů

Pzn.: Je potřeba 1 kilogram dextrozy.

 

Mangrove Craft Series

  • Vyčistěte a dezinfikujte fermentační nádobu, víko, plastové míchadlo a vše co budete používat při přípravě.
  • Vyjměte kvasinky, chmel a návod ze „suché“ části obalu a dejte prozatím stranou. Tekutý obsah nalijte do fermentační nádoby.
  • Do nádoby přilijte 3 litry vroucí vody a přidejte 1 kg dextrozy. A míchejte, dokud se vše nerozpustí.
  • Do nádoby dolijte studenou vodu do celkového množství 23 litrů a dobře promíchejte. Teplota tekutiny musí být mezi 18° - 25°C, pokud tak není, počkejte, než zchladne (nádobu můžete chladit ledem). Až, budete mít odpovídající teplotu, přidejte kvasinky a promíchejte.
  • Nádobu uzavřete víkem a připevněte fermentační zátku (zátku naplňte vodou po rysku).
  • Nádobu s obsahem nechejte kvasit v teplotě 18°-22°C (ležák, plzeňský typ) a v teplotě18°-22°C (pivo typu ALE a žitné piva). Nižší teploty prodlouží dobu fermentace o několik dní. Teplota pod 15°C úplně zastaví fermentaci. Teplota vyšší než je doporučená sníží kvalitu piva.
  • Po 7 dnech (nebo když zátka přestane bublat) změřte hustotu tekutiny. Jestli je naměřená hustota 1,020 nebo nižší přidejte sušený chmel, ale NEMÍCHEJTE!! Nechte kvasit 2-3 dny než přestane „bublat“ kvasná zátka změřte hustotu. Naměřená hustota by měla být stejná nebo nižší než v tabulce v přiloženém návodu.

Poznámka: Sušený chmel zanechá v pivu drobné části. Je možné dát chmel do chmelícího sáčku, ale to může způsobit slabší chmelovou chut a aroma.

  • Vyčistěte a dezinfikujte láhve a hadici na stáčení před použitím. Použíjte tmavé plastové láhve nebo skleněné s uzávěrem. Nepoužívejte poškozené láhve.
  • Láhve naplňte cca 3-5 cm od víčka. Přidejte fermentační drops (nebo 1 až 2 čajové lžičky cukru) dle doporučeného dávkování.
  • Uzavřete láhve a skladujte 14 dní v teplém prostředí, poté můžete hotové pivo vychladit a konzumovat.

 

Složení: sladový výtažek (ječmen), chmel, sušený chmel, kvasinky.

Výrobce: Imake, NZ

Komentáře

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

Hlídací pes
Watch DOG


Informovat na e-mail při změně:


       když cena klesne pod

        když produkt bude na skladě


Zadejte Váš e-mail: Opište text z obrázku: *
captcha