Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

       

Návody a recepty

Program na ředění alkoholu

Kvalitní Alkoholové esence ze Švédska

 

 

Po-domacku.cz - vše pro výrobu domácích pochutin

RSS

Turbo kvasnice Enzymy

Lihové aromata Ochucení lihovin Aktivní uhlí

Filtrace a číštění alkoholu Chladnomilé kvasnice

Vodka Kvasná nádoba Dubové soudky Rum

Kvasná zátka Dubové dřevo Lihoměr

Slivovice Hruška Meruňka Švestka

Whisky kvasnice Vodka kvasnice

Recept na domácí cider Cider kvasnice

Vinné kvasnice Tinktury Bylinky do alkoholu

Turbo kvasnice a ovocné kvasy

Založení ovocného kvasu


Recept na griotku z červené řepy

Griotka z červené řepy

 

Ingredience:

 

  • 3 kusy červené řepy
  • citrónová šťáva ze 2 citrónů
  • 350 g cukru krupice
  • 500 ml rumu
  • aroma griotky

 

Doba přípravy:

60 minut

 

Postup přípravy:

  • řepu oloupeme a nastrouháme, vaříme 45 minut poté scedíme, tak aby jste nálev zachovali.
  • do nálevu z vyvařené řepy nasypeme cukr a přidáme připravenou citrónovou šťávu.
  • vše znovu povaříme, tak aby se cukr rozpustil.
  • nakonec jak nálev dosáhne cca 30 a méně stupňů se přidá rum a aroma griotky.
  • vše pořádně promíchat vychladit a podávat.

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ